Plus Supermarkt

  • Vanmorgen mijn wekelijkse boodschappen gedaan bij de Plus supermarkt in Heugem en vroeg of ik wat promotie flyers mocht neerleggen. De filiaalmanager vond dat prima en we raakten in gesprek over het boek. We waren het er over eens dat het boek eigenlijk op de balie moest staan met de flyers erbij. Maar ja, hoe doe je dat zonder dat het boek gelijk gestolen wordt?
  • Thuis had ik nog een stolp staan, die ik ben gaan halen en nu staat mijn boek bij de Plus supermarkt op de balie onder een stolp te pronken samen met de promo flyers erbij.

Terwijl we daarmee bezig waren kwam er een mevrouw bij staan die ontzettend graag las, Ze keek naar het boek en opzij naar mij. 'Bent U de schrijfster van dit boek?', vroeg ze me. Waar ik bevestigend op antwoordde. Dat vond ze heel leuk en ze nam een flyer mee. 'Ik ga zeker kijken op de website,' beloofde ze nog. Even later liep ik langs de plek waar je iets kunt eten en drinken bij de Plus en daar zat die mevrouw met een kopje koffie. Ze wenkte me en vroeg of er nog een deel twee bijkwam. 'Daar ben ik al een tijdje mee bezig en hoop dat over een paar maanden uit te brengen', vertelde ik haar.

Ik heb daarna met die totaal voor mij onbekende vrouw, onder het genot van een lekkere kop koffie, een heel leuk gesprek gevoerd over mijn boek en boeken lezen in het algemeen.

Een heel leuk half uurtje, dat ik zal koesteren.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen



Waarom hou ik van schrijven!

Dominicaner boekhandel.

Reactie Boekhandel dominicanen

Prima Heugermerveld Maastricht.

Plus Supermarkt